محمدعلی رجبی، داور بخش کارتون و کاریکاتور ششمین دوره جشنواره هنر مقاومت، معتقد است : برگزاری مجازی جشنوارهها و نمایشگاهها باعث دسترسی عامتر مخاطب به آثار شده و مخاطبان میتوانند حتی به آثاری که در نمایشگاههای مجازی خارج از کشور هم دست پیدا کنند.
به گزارش سایت ایران کارتون به نقل از ایرنا، محمدعلی رجبی با اشاره به آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره در گفتگو با روابط عمومی ششمین دوره جشنواره هنر مقاومت اظهار داشت: تمامی آثار را بهصورت کامل ندیده ام اما همین تعداد آثاری را که دیدم، آثار خوب و مطلوبی بود اگرچه برای اظهار نظر دقیقتر، لازم است تمامی آثار بهصورت یکجا دیده شود.
داور بخش کارتون و کاریکاتور ششمین دوره جشنواره هنر مقاومت در باره تأثیرگذاری جشنواره هنر مقاومت با بیان اینکه این جشنواره فرصت مناسبی برای ارائه آثار توسط هنرمندان حوزه کارتون و کاریکاتور بهویژه برای هنرمندانی که بهصورت تخصصی در این حوزه فعال هستند، افزود: این جشنوارهها موجب خواهند شد تا علاقهمندان و هنرمندان حوزه کارتون و کاریکاتور در تبادلنظر و رؤیت آثار همکاران خود به ایدههای تازهتری دست پیدا کنند و از ایدههای دیگر هنرمندان الگو بگیرند.
رجبی با اشاره به برگزاری جشنواره هنر مقاومت بهصورت مجازی یادآور شد: اگرچه هنرمندان همواره به حضور در جشنوارهها و نمایشگاهها بهصورت فیزیکی عادت کردند و هنوز با برگزاری جشنوارهها به شیوه مجازی مونس نشدند، اما برگزاری مجازی جشنوارهها باعث دسترسی عامتر مخاطب به آثار شده و مرزهای فیزیکی را درمینوردد و مخاطب میتواند حتی به آثار نمایشگاههای مجازی که در خارج از کشور هم برگزار میشود دست پیدا کند این در حالی است که قدرت بازنشر آثار این نوع جشنوارهها نیز قابل افزایش است.
این هنرمند و پیشکسوت کارتون و کاریکاتور با ارزیابی آثار هنرمندان کشور، از حضور بسیاری از جوانان با استعداد این حوزه در سالهای اخیر خبر داد و یادآور شد: این هنرمندان علیرغم سن کم اما توانستند حتی در جشنوارههای بینالمللی حائز رتبه شوند که نشان میدهد سطح کیفی هنرمندان داخلی به لحاظ تکنیکی، محتوا و ایده در مقایسه با استانداردهای جهانی این رشته از سطح مطلوبی برخوردار است که جای تقدیر دارد.
قابل توجه است، ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت در هشت بخش توسط گروه هنرهای تجسمی بنیاد فرهنگی روایت فتح، بهمن ماه در تهران برگزار می شود.