ناصری با خلق این آثار توانسته بازخوردهای خوبی را در سطح ملی و بینالمللی دریافت کند.
وی رسالت هنر را حضور در عرصههای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت این روز و میزان اثرگذاری هنر، سعی کردم با تولید آثارم سهمی در به تصویرکشیدن این رویداد مهم داشته باشم.
ناصری ادامه داد: از آن جایی که در هر یک از مراسمی که در سطح شهر و استان برگزار میشود جای کارتون خالی است، به همین منظور تلاش کردم تا آثاری را در مناسبتهای مختلف به واسطه اثرگذاری آن تولید کنم، زیرا معتقدم رسالت کارتون در کنار مردم بودن است.
وی از اینکه کاریکاتور یک رسانه است و باید بهروز باشد سخن گفت و افزود: تلاش کردم تا آثاری به تصویر کشیده شود که متناسب با شرایط روز باشد و در واقع با بهرهگیری از اتفاقهای شکل گرفته تلنگری به مخاطب بزنم.
عباس ناصری پیام نهفته در آثار خلق شدهاش را خارج از مسیر روز قدس ندانست و گفت: تلاش کردم با ارائه تصویری که مفهوم سادهتری برای مردم دارد، ارتباط برقرار کرده و حس خوب نوع دوستی را با نمایش آثار به جامعه مخاطب منتقل کنم و در واقع باید بگویم آزادی قدس همچنان دغدغه ماست.
مسئول خانه کاریکاتور حوزه هنری خراسان شمالی، هنر به ویژه کاریکاتور را سلاحی فرهنگی برای مقابله با تروریسم خواند و از روز قدس به عنوان یک حرکت عمیق و پرمعنا یاد کرد و افزود: هنر یکی از ابزارهای مقاومت است که در تشویق به ادامه مبارزه، تأکید بر حق بازگشت آوارگان، رد عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، سرکوب فلسطینیها و رد معامله قرن تاثیرگذار است.