728 x 90

جشنواره هنر فرزانه

جشنواره هنر فرزانه
جشنواره هنر فرزانه مهلت شرکت در مسابقه: جمعه ۲ فروردین ۱۴۰۴

موضوع: این جشنواره موضوع محور نیست

سخن نخست

جشنواره هنر فرزانه، تجلی "هنر متعهد" است. هنری که به فرموده رهبر انقلاب، زیبایی را در خدمت حقیقت می‌گیرد و تعالی‌بخش روح است. هنرمند، مجاهد سنگر فرهنگ و پاسدار ارزش‌هاست.

در اینجا، هر هنرمند، قاصدِ قصه‌ای است؛ قصه‌ای که با رنگ‌ها روایت می‌شود، با خطوط به رقص درمی‌آید و با فرزانگی، جان می‌گیرد.

در این بزم فرزانگان، هنر، زبان گویای مردم‌ و فریاد مظلومان است. هر اثر، پیامی از امید و ایمان است. هنرمند، با الهام از سرچشمه‌ی وحی و با تکیه بر فرهنگ غنی این سرزمین می‌کوشد تا "تصویر زیبای ایران اسلامی" را به جهانیان عرضه کند.

جشنواره هنر فرزانه، میعادگاهی است برای هنرمندان دغدغه‌مند که هنر را "فریضه‌ای الهی" می‌دانند و با تمام وجود در راه اعتلای آن گام بر می‌دارند.

و اینک دست در دست هم می‌کوشیم هنر را به اوج شکوفایی برسانیم.

  

توضیحات جشنواره 

جشنواره هنر فرزانه، یک جشنواره مردمی بوده که برای سال نخست در ۴ رشته هنری، آثار یک ساله هنرمندان را بررسی می‌کند. گرافیک، تصویرسازی، نقاشی، کارتون و کاریکاتور از بخش های جشنواره می‌باشد. بانوان هنرمند می‌توانند همه‌ی آثار تولید شده خود در طول سال ۱۴۰۳ را به دبیرخانه ارسال کرده و داوری بر اساس مجموعه آثار هر هنرمند در قالب های مختلف هنری انجام می‌شود. 

این جشنواره موضوع محور نبوده ولی آثاری که همسو با ارزش‌های انقلاب اسلامی، تبیین و تقویت جبهه مقاومت و مبتنی بر تفکر والای اسلامی باشد در داوری امتیاز ویژه‌تری خواهد داشت.

 در این فراخوان سیر کلی آثار یک هنرمند از جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد. در هر رشته فقط یک فرد برای امسال برگزیده جایزه سال بانوی هنرمند انقلاب اسلامی خواهد شد.

 

نحوه ارسال اثر در جشنواره:

۱. ابتدا وارد حساب کاربری خود در خیمه شوید و اگر ندارید، یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید. 

۲. وارد بخش فراخوان شوید و جشنواره هنر فرزانه را انتخاب کنید. 

۳. قوانین و توضیحات مربوطه را با دقت مطالعه کنید.

۴. سپس جهت شرکت در جشنواره هنر فرزانه، به پنل کاربری خود در سایت برید. 

۵. در این مرحله باید آثار مد نظر را در حساب کاربری خود در سایت خیمه بارگزاری کنید.

۶. درصورت بارگزاری آثار در پروفایل خود، شما در جشنواره هنر فرزانه شرکت داده خواهید شد.

  

اهداف جشنواره:

این جشنواره دارای اهداف مختلفی است که اصلی ترین آن تقویت شبکه بانوان هنرمند انقلاب اسلامی است و منجر به شناسایی و توانمندسازی بانوان هنرمند متعهد خواهد شد. سایر اهداف جشنواره به شرح ذیل است: 

۱. ایجاد الگوی بانوی هنرمند انقلاب اسلامی

۲. شبکه سازی میان بانوان هنرمند

۳. هدایت و توانمندسازی بانوان هنرمند

۴. ایجاد جریان و حرکت عمومی میان بانوان هنرمند

۵. ابراز قدرت بانوان هنرمند در عرصه هنر انقلاب اسلامی

  

قوانین جشنواره 

۱. شرکت  در این جشنواره برای تمامی بانوان هنرمند، دانشجو و علاقه‌مند آزاد و رایگان بوده و محدودیت سنی ندارد.

۲. تکنیک و شیوه‌ی خلق آثار کاملاً آزاد است.

۳. محتوای آثار باید مطابق با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران باشد.

۴. آثاری که دارای رویکردِ همسو با مبانی و ارزش‌های انقلاب اسلامی و باتوجه به موضوعات روز و مورد نیاز جامعه باشند در داوری اهمیت ویژه‌ای دارند.

۵. دریافت آثار تنها از طریق سایت خیمه بانوان هنرمند هیأتی به آدرس  Www.Kheymeh.Art‌ امکان‌پذیر است و برای ارسال آثار در سایت باید طبق دستور کار درج شده عمل شود.

۶. هنرمند برای شرکت در جشنواره پس از ورود به حساب کاربری خود در سایت خیمه (یا ایجاد حساب کاربری جدید) باید آثار را در پروفایل خود بارگزاری نماید.

۷. محدودیتی در ارسال آثار در سایت وجود ندارد. و باتوجه به رویکرد جشنواره مبنی بر بررسی میزان مهارت و  توانمندی هر هنرمند، بهتر است تمامی آثار تولید شده در طول سال ۱۴۰۳ بارگزاری شوند.

۸. آثار ارسالی  باید در بازه‌ی زمانی ۱ فروردین ۱۴۰۳ الی ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تولید شده باشند. و آثاری که در این بازه‎‌ی زمانی خلق شده باشند مورد داوری قرار می‌گیرند.

۹. از نظر دبیرخانه‌ی جشنواره‌، ارسال کننده‌ی اثر مالک آن شناخته شده و مسئولیت اصالت آثار و صحت اطلاعات ثبت شده‌ی اثر بر عهده‌ی هنرمند است.

۱۰. آثاری که تماماً با استفاده از هوش مصنوعی خلق شده باشند مورد داوری واقع نمی‌شوند.

۱۱. هنگام ارسال اثر، باید مشخصات هنرمندان همکار (درصورت وجود) در بخش‌های تخصصی درج گردد.

۱۲. بدیهی است که فقط آثار «تولیدی» در فراخوان شرکت داده می‌شوند و آثار غیرتولیدی، اینترنتی ، کپی و ... به طور کامل از سایت خیمه حذف خواهندشد و مورد داوری قرار نمی‌گیرند..

۱۳. ثبت نام در جشنواره به منزله‌ی پذیرش تمامی قوانین و رأی هیئت داوران خواهد بود؛ و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده با دبیرخانه جشنواره می‌باشد.

 

فراخوان

نمایش بیشتر

هنرمندان

نمایش بیشتر

گالری

نمایش بیشتر

ویدیو

نمایش بیشتر