موضوع: برای تغذیۀ بهتر زنان و ایجاد ارزشمندی آنها در جامعه چه باید کرد؟
موضوع: برای تغذیۀ بهتر زنان و ایجاد ارزشمندی آنها در جامعه چه باید کرد؟
در بسیاری از کشورهای آسیای جنوبی، دختران و زنان با چالشهای پیچیدهای مواجه هستند که استقلال و رفاه آنها را محدود میکند و بیشترین این عوامل ناشی از بحرانهای بیسابقه غذایی و تغذیه، فقر گسترده، و تأثیرات بلندمدت درگیریها هستند. هر مادری بیدریغ خود را فدای فرزندش میکند. بسیاری از مادران در این مناطق یک روز یا حتی روزها گرسنه میمانند تا فرزندشان غذایی برای خوردن داشته باشد. آنچه در افغانستان در حال رخ دادن است در آفریقای جنوبی نیز شاهد آن هستیم. براساس آخرین پژوهشها، در مناطقی که مادران دچار کمبودتغذیه هستند کودکان آنها نیز بیش از دیگر مناطق دچار کمبودتغذیه میشوند. پیوند میان این دو موضوع کاملاً مشهود است، بنابراین لازم است علاوه بر فرزندان، به مادران، دختران و زنان باردار در مورد سوءتغذیه رسیدگی شود. زنان و دختران در نیا به اندازۀ لازم تغذیه نمیشوند. هر دختر و هر زن باید از حق داشتن غذای سالم و مغذی هر روز و نه فقط در دوران بارداری اطمینان داشته باشد.
عواقب تغذیه نامناسب میتواند مادامالعمر باشد و دختران و زنان را بیشتر مستعد عفونت، مشکلات سلامت روان و بیماریهای مزمن مرتبط با رژیم غذایی کند و توانایی آنها را برای کسب درآمد و زندگی با عزت کاهش دهد. این امر گریز دختران و زنان جوان را از فقر و ایجاد آیندهای بهتر برای آنان را دشوارتر و نابرابریهای جنسیتی را افزایش میدهد.
ما باید مطمئن باشیم سه مورد زیر اتفاق میافتد:
1. اطمینان از در دسترس بودن غذاهای مغذی برای دختران و زنان وجوان و دسترسی رایگان به خدمات تغذیۀ ضروری و خدکات مورد نیاز مادران در زمان زایمان و در طول بارداری و شیردهی.
2. محافظت از دختران و زنان وجوان نسبت به مواد غذایی ضعیف و غذاهای فوق فرآوری شده.
3. از همه مهمتر، حذف هنجارهای تبعیضآمیزی که براساس آنها زنان باید آخرین نفری باشند که غذا میخورند و کمترین سهم غذا را دارند و در سطح پایینتری از نظر جایگاه اجتماعی و تحصیلی دارند، هنجارهای تبعیضآمیزی که باعث میشود زنان زیادی در سنین کم باردار شوند.
امیدواریم که این مسابقه به جلب توجه مجدد و اقدام فوری برای تغذیه دختران و زنان در همه جای آسیای جنوبی کمک کند، زنانی که به دلیل افزایش بحرانهای انسانی، درگیریها و شرایط اضطراری بهویژه فقیر، به حاشیه راندهشده و ناتوان هستند. میزان این مشکل در منطقه گسترده است. ما مشکل را درک و میدانیم که چطور ان را برطرف کنیم.
قواعد مسابقه:
شرکت در مسابقه برای عموم افراد بالای 18 سال مجاز است.
آثار خود را در مورد موضوع مسابقه و تلاشهایی حول سه مورد ذکر شده در بالا به ما ارسال نمایید.
آثار باید اصلی و مربوط به هر یک از هشت کشور در منطقه جنوب آسیا باشد. تکنیکهای گرافیکی مبتنی بر هوش مصنوعی مجاز به استفاده نیستند. آثار هنری ارسالی نباید قبلاً منتشر ، برندۀ جایزه یا برای اهداف دیگری استفاده شده باشد.
آثار میتوانند سیاه و سفید یا رنگی باشند.
هر شرکتکننده باید یک نامه شامل نام کامل، کشور، آدرس پستی، شماره تماس، کدشناسایی یا پاسپورت و ایمیل کارتونیست باشد.
مشخصات آثار:
فرمت JPEG ، png .tiff
300 dpi (2480 x 3543 پیکسل)
حداکثر 3 MB
اندازۀ A4
حداکثر تعداد آثار ارسالی: 3 اثر
در صورت داشتن توضیح ،باید به زبان انگلیسی باشد.
لطفاً هر اثر را در 30 تا 100 کلمه توضیح دهید.
فایل باید حاوی نام هنرمند و کشور باشد.
مهلت ارسال: 30 اوت (8 شهریور)
آدرس ارسال:
unicefwomennutrition@gmail.com
حقوق معنوی آثار ارسال برای یونیسف محفوظ است.
جوایز:
تجلیل آنلاین از 5 نفر برتر
تمام شرکتکنندگان گواهی دیجیتال دریافت خواهند کرد.
نمایشگاه در سپتامبر برگزار خواهد شد.
آدرس:
P.O. Box 5815, Lekhnath Marg, Kathmandu, Nepal
تلفن: +977-1-4417082, Fax: +977-1-4418466
برگزارکننده
Vikram Nayak
https://www.youtube.com/watch?v=7Dk-K_qIes4&feature=youtu.be